Puppies & Fokbeleid

Puppies & Fokbeleid

  Wij de enige officiële Presa Canario kennel/fokker in Nederland.

Dat houdt in dat onze kennel  erkend is door de Nederlandse Kennelclub en de FCI.  Al onze honden  staan ingeschreven in de Nederlandse database van Rashonden en krijgen alle nestjes automatisch een Nederlandse stamboom.

Wij plaatsten onze pups wereldwijd.

Aankomend nestje verwacht omstreeks 13 december 2021

***LAS VEGAS GIGANTOS X USKO BALUARTE DE LOS PERROS***

We zullen deze combinatie nog 1x herhalen zie foto’s op deze pagina. Door het hoge temperament plaatsten wij deze pups niet in een woonwijk en of bij onervaren mensen.

Wilt u meer weten over dit en nestjes, stuur ons dan via het contact linkje een mailtje.

 Geboren 14-7-2021 uit de combi

*** EPONA DE MANGOBULL X EL VEHEMACH PARA BELLUM

Geboren 10-10-2020 uit de combi

***LAS VEGAS GIGANTOS X USKO BALUARTE DE LOS PERROS***

 

Geboren 9-06-2020 uit de combi (slechts 1 pup)

 ***EPONA DE MANGOBULL X USKO BALUARTE DE LOS PERROS***

Doordat wij erkend zijn door de RvB, hebben wij ons te houden aan een strikt en duurzaam fok beleid die de Raad in het welzijn van de ouder- en puppy honden heeft opgesteld.  Zie link

www.houdenvanhonden.nl/gezond-fokken

Met 5 weken worden alle puppy’s door de Raad van Beheer  gechipt en middels een DNA onderzoek worden vader-moeder en puppy’s gecontroleerd. Daarna worden ze voorzien van een FCI stamboom, NHSB-nummer (Nederlandse stamboom).

Dit alles houdt in dat we 100% transparant zijn en u gegarandeerd bent van een pup die gefokt is onder strikt beleid, waarin welzijn, gezondheid en sociaal gedrag van de hond leidend is. Omdat wij het heel belangrijk vinden dat onze pups samen met u een lang, gezond en vrolijk leven zal gaan leiden, Zoeken wij samen met u de juiste match tussen uw gezinssituatie, toekomst perspectief en of verwachting de juiste match uit een nestje.

De puppy’s zijn uiteraard ontwormd en gevaccineerd tot ze het huis uitgaan:

  • week 2 wormenkuur
  • week 4 wormenkuur
  • week 5 komt de Raad van beheer (zie bovenstaande)
  • week 6 wormenkuur, eerste enting, EU paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts.
  • week 8 wormenkuur en mogen ze mee naar hun nieuwe huisje.
Naast bovenstaande lijst krijgt iedereen voor de eerste maand voer mee.
Zowel brokken, zak 18 kg Royal Canin Giant Puppy als vers vlees kvv, zodoende hoeft niemand zich druk te maken om het juiste voer, je voert gewoon door wat wij al vanaf week 2 a 3 voeren.
 
Ook geven wij een grote pot Rozenbottel extract mee, deze poeder zorgt ervoor dat het kraakbeen beter voorzien wordt van voedingsstoffen en vocht. Het ondersteunt het herstel en de opbouw van kraakbeen. Galactolipiden remmen ontstekingen in de gewrichten.
En als laatste gaat elke pup verzekerd de deur uit. Iedereen krijgt het eerste jaar een basis hondenverzekering mee, deze is afgesloten bij Petplan. De ervaring is toch, dat vaak in het eerste jaar kleine ongelukjes gebeuren en wij de drempel naar de dierenarts zo laag mogelijk willen houden.