Shows & Sport

Shows & Sport

>>Super trots op onze prijs<<

We zijn in 2022 uitgeroepen tot kennel winnaar 2022 categorie Presa Canario.

Dit met dank aan iedereen die onze honden van kennel Perro de Por Vida heeft geshowd en daarmee prijzen hebben gewonnen.

Omdat we het heel belangrijk vinden om up to date te blijven, volgen we diverse trainingen, maar ook verschillende workshops en opleidingen. Tevens hebben we shows gelopen met Attila en Epona. Maar we kwamen er snel achter, dat we onszelf en onze honden er geen plezier mee deden. Na het behalen vh Nederlands (jeugd) kampioenschap, zijn we gestopt. Shows bezoeken, vind Marcia nog steeds erg leuk. En heeft haar diploma gehaald als Ringmeester.

Waar we wel heel veel plezier aan hebben beleefd, is het mee trainen bij de Bouvier club in Woerden. Waar we met Attila en Epona hebben deelgenomen aan diverse IPO onderdelen.

Helaas door onze verhuizing naar Drenthe is het tot op heden niet gelukt, om een club te vinden, waar ons ras welkom is, om deel te nemen aan IPO. Heel jammer, omdat IPO juist zo leuk bij dit ras past.

 

Dus hebben wij een mooi alternatief gevonden en trainen en zwemmen we wekelijks indoor- of outdoor. 

        

       

en speuren we op zondag op diverse weilanden. Naast onze tuin van 1800m2 , wonen we aan het Bargerveen, waar diverse meren en wandelroutes zijn en we dagelijks met de honden lopen/ zwemmen en genieten van de stilte en zonsondergang.

Laat een reactie achter