About Us

About Us

In 2002 zijn we met het ras in contact gekomen, omdat we een hond zochten bij ons karakter.
Trouw, moedig en beschermend.
Na heel veel zoek en speur werk zijn we bij een fokker in België uitgekomen, bij El Perro Diablo. Na heel wat keren op en neer te rijden, om echt kennis te maken met het ras waren we overtuigd en totaal verliefd. Omdat we uit een bepaalde combinatie een teefje wilde, hebben we ruim 14 maanden op Dominga moeten wachten, ze was het wachten waard. En geduld wordt altijd beloond.
In de tussentijd is ook Doramas de los Cardones (Macho) in ons leven gekomen. Op een zeer speciale manier, maar het was dan ook een geval apart, geïmporteerd uit Tenerife een hond uit de nu old school Presa generatie. Het was liefde op het eerste gezicht.

Van beide honden hebben we zeer lang mogen genieten en we missen ze nog steeds elke dag.
Eind december 2016 zijn we verhuisd en groter gaan wonen, omdat we met onze nieuwe roedel meer ruimte nodig hebben. Dat hebben we gevonden en dat geeft de honden zoveel meer voldoening. Al onze honden zijn selectief uitgekozen uit bijzondere bloedlijnen met een groot toekomst perspectief. Voor ons is het niet belangrijk hoe zwaar en groot de hond is, het gaat om echte liefde en respect voor het ras.

Met veel fokkers over de wereld hebben we goed contact en wisselen we ook vaak kennis en passie uit.

Kortom in de Presa Canario hebben wij gevonden wat we zochten “een hond voor het leven”

“PERRO DE POR VIDA”

Voor meer informatie of wilt u een keertje kennismaken, neem gerust contact op

Contact met Perro de Por Vida

* Al onze honden hebben erkende stambomen en staan ingeschreven bij de Raad van Beheer.