Info en Contact

Info en Contact

 

Dubieuze fokkers.

Helaas zijn er veel dubieuze fokkers, die naast frauderen met vaccinaties, (ouder) honden inspuiten met anabolen, zieken puppy’s verkopen en of stambomen niet na sturen.  Jammer genoeg, dat er de dag van vandaag nog geen zwarte lijst met fokkers is opgesteld, die een nieuwe eigenaar kan inzien. Door ervaring en ervaringen uit de wisselen met mede fokkers en eigenaren over de hele wereld, moeten we helaas concluderen, dat niet iedereen fokt of honden uit liefde houdt. Deze personen blijven na veel verdriet te hebben aangericht, nog steeds nestjes verkopen en zullen doorgaan zolang er geld verdient kan worden.

TV uitzending 14 Presa’s in beslag genomen

Ook deze oplichtster verkoopt nog steeds, zonder schaamte nestjes op marktplaats en is zowel in België, Spanje en Nederland actief!!

Tips met links, voordat u een Presa in huis haalt uit binnen- en buitenland.

Link Rijksoverheid

Lijst met Hoog Risico Honden  Omdat de minister de verantwoordelijkheid bij de gemeente heeft gelegd. Hebben de meeste gemeentes dit opnemen in de APV wet. Vraag na hoe jouw gemeente de HR lijst handhaaft.

Waarom een FCI stamboom

Importeren van een hond ook al zijn het onze buren, maar ook vanuit België moet een hond officieel geïmporteerd worden.

Regels mbt Rabies bij importeren hond

Wilt u meer info over het importeren, het houden van en de voordelen van een hond met een FCI stamboom, kijk dan op de site van Raad van beheer

Contact.

Naast dit alles bent u natuurlijk welkom om contact met ons op te nemen, dat kan via  Contact met Perro de Por Vida, wij nemen dan rustig te tijd om al uw vragen te beantwoorden en helpen en adviseren u graag. En brengen u ook graag in contact met eerlijke fokkers

Wij hebben absoluut geen commercieel belang, wij doen het puur uit liefde voor het ras.

“PERRO DE POR VIDA”